Hjem > Bransjekunnskap > Innhold

Fordelene med vakuum Switchgear

Source:

I dag, vakuum switchgear får popularitet svært raskt. Siden drives vakuum strømbryter sikkert og pålitelig der antall feil og normal drift er mye høy. I middels spenning switchgear program, vakuum switchgear varierer fra 3-36 KV. Ytelsen til en strømbryter avhenger hovedsakelig dielektrisk mediet brukes for arc slukker. En annen større fordel av denne teknologien, er at vakuum switchgear er nesten vedlikeholdsfrie.

Rask Arc slukke

Under åpningen av kontakter i gjeldende bærer tilstand, metall damp er produsert mellom kontaktene, og denne metall damp gir en sti gjennom hvilke elektrisk strøm kontinuerlig å strømme til neste gjeldende null. Dette fenomenet kalles også vakuum bue. Denne buen er slukket nær den gjeldende nullen og ledende metall damp er nytt kondensert på kontakt overflaten i løpet av mikro sekunder. Det har blitt observert at bare 1% av damp er nytt kondensert på buen kammer's sideveggen og 99% av damp re kondensert på kontakt overflaten fra hvor det var fordampet.

Lav bue energi i vakuum

Energi borte under bue i vakuum er om lag én tidel av olje og en fjerdedel av som SF6 gass. Lav energi ødsling skyldes lav avbrudd tid (på grunn av lite kontakt mellomrom) og små buelengde (dette er også på grunn av lite kontakt mellomrom). På grunn av denne lav bue energi ødsling, vakuum switchgear har ubetydelig kontakt erosjon og dette gir den nesten vedlikehold gratis levetid. Det er også bemerkes at for å bryte sikker gjeldende, energien som kreves av vakuum strømbryter er minimum forhold til luft strømbryter og olje strømbryter.

Dielektrisk styrke vakuum

For et gitt kontakt gap gir vakuum, omtrent åtte ganger mer dielektrisk styrke enn luft og fire ganger mer dielektrisk styrke enn SF6 gass på en bar. Dielektrisk styrke er så høy, kan kontakt gapet vakuum strømbryter vedlikeholdes svært liten. I denne liten kontakt gap, arc slukke er det trygt mulig høy dielektrisk styrke og vakuum har også rask gjenoppretting styrke etter full bue avbrudd til full dielektrisk verdi på gjeldende null. Dette gjør vakuum switchgear passer kondensator veksling.

Enkel kjøring mekanisme

I SF6, olje og luft strømbryter, er bevegelse av kontakter svært motstått av komprimerte medium bue slukke kammer. Men i vakuum switchgear, finnes det ingen medium, og også av kontakter er slutte mindre på grunn av dens liten kontakter gapet, derfor kjører energien som kreves er mye mindre, i denne strømbryter. Det er derfor enkle våren våren drift mekanismen er tilstrekkelig for switchgear system, ingen behov for hydrauliske og pneumatiske mekanisme. Enklere kjøring mekanisme gir en høy mekanisk livet av vakuum anlegg.

Ovenfra diskusjonen er det nesten klart at dielektrisk styrke vakuum switchgear gjenoppretter veldig fort og kontakt erosjon er nesten ubetydelig.

Forespørsel
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt oss
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, Kina 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxi Joyelectric International Co., Ltd